Ons adres: Ridderkerkstraat 27 blijft hetzelfde! Echter aan de linkerkant is er een mooie kantoorruimte en die zijn we aan het klaar maken. Binnenkort zullen we u van de opening op de hoogte brengen en kunnen we u, volgens de regels van het RIVM, ontvangen tijdens de winterse periode.

Nog niet bekend met FCH Medical?
Gaat u op reis?
Zowel zakelijk als privé bent u bij ons aan het juiste adres! Binnen 24 uur of zelfs eerder krijgt u de uitslag van de PCR Test. Dit tezamen met het uitreisdocument, zodat u bij de douane control uw reis kunt vervolgen.

Voelt u zich niet lekker of wilt u een check doen en snel weten of u Corona heeft? U kunt bij ons de Sneltest doen. Deze test is door het RIVM goedgekeurd. U krijgt binnen 15 minuten de uitslag.
Bel: 0612327440 of mail naar: afspraak@fchmedical.nl

Bij de speekseltest wordt er een beetje speeksel van de persoon afgenomen en hier wordt direct een eenvoudige test op uitgevoerd.

Bij de speekseltest wordt er een beetje urine van de persoon afgenomen en hier wordt direct een eenvoudige test op uitgevoerd.

Bij de speekseltest wordt er een beetje bloed van de persoon afgenomen en hier wordt direct een eenvoudige test op uitgevoerd.

Bij de speekseltest wordt er een beetje dna van de persoon afgenomen en hier wordt direct een eenvoudige test op uitgevoerd.