Gaat u op vakantie naar Marokko?

Dan willen we u graag informeren over de geldigheid van uw vaccinaties:

Bent u 3x gevaccineerd:

  • Helemaal goed!
  • Met een geldig Covid-19 vaccinatiepaspoort of -bewijs en het Passenger Health Form in de hand voldoet u aan de regels en kan er zonder problemen de reis gemaakt worden.

Bent u 2x gevaccineerd:

  • Als de 2de vaccinatie niet langer dan 4 maanden geleden gezet is, dan voldoet dit aan de regels. U heeft net zo als bij de 3-voudige vaccinatie een geldig Covid-19 vaccinatiepaspoort of -bewijs en het Passenger Health Form nodig.
  • Als de 2de vaccinatie langer dan 4 maanden gezet is geworden, dan dient u een NEGATIEVE PCR-test niet ouder dan 72 uur te kunnen overhandigen.

Geen probleem, want samen met het geldige Covid-19 vaccinatiepaspoort of -bewijs, het Passenger Health formulier EN de negatieve PCR-test kunt u gewoon op reis.

Bent u met het Janssen (Johnson & Johnson) gevaccineerd:

  • Als u 1 Janssen vaccinatie heeft gehad staat deze gelijk aan 2 vaccinaties en heeft u een geldige Negatieve PCR nodig.
  • Heeft u naast 1x de Janssen een Booster gehad, dan wordt dit gezien als 3 vaccinaties.

Heeft u een PCR-test nodig? Dan kunnen wij u daar mee van dienst zijn. Bij afname van de PCR-test hebben we ook het Passenger Health formulier voor u.

Kijk voor de openingstijden op deze pagina. Buiten onze openingstijden zijn we op afspraak geopend.

Zijn er vragen, dan horen we die uiteraard graag. Voor Whats-appers en Bellers via 06-12327440 . Voor de Emailer via administratie@fchmedical.nl

 

Voor de laatste updates verwijzen we graag naar uw vliegmaatschappij of touroperator.

Bron van dit bericht: Office National Des Aeroports